2010. augusztus 4., szerda

67.

67. tali - 2010.07.21.sze. - 28.sze.
Mátrai nyaralás Parádfürdőn
21.sze. Vásárlás..
22.cs. Indulás a Mátrába, 8 óra utazás.
- Rábapaty-Sárvár busz
- Sárvár-Budapest vonat
- metrózás.. pont elkaptuk a metrót :)
- Budapest-Vámosgyörk vonat
- Vámosgyörk-Gyöngyös vonat
- Gyüngyös-Parádfürdő busz
Este: "vagy a szúnyogokkal alszol, vagy velem" - (nem félreérteni.. ez egy szófordulat.. bejöttek a szúnyogok, és 1 szúnyogirtónk volt.. természetesen külön ágyban..)
23.p. Ilona-völgyi vízesés. Délután indultunk. Izgalmas volt, mert kérdéses volt, hogy sötétedés előtt visszaérünk-e.. mert az erdőben ugye nincs közvilágítás.. De simán visszaértünk. Visszafelé az út úgy emlékszem kb 1 óra volt.. (vissza gyorsabb volt).
24.szo. Abasár. Parádfürdőtől kocsival kivittek minket. Előző nap jó sokat telefonálgattam, mire sikerült megszervezni. Délután egy idős (68) hölgy meghívott minket. LADA ;) Jobb oldali tükör?? :)
Vissza busz: Domoszló-Gyöngyös.. Gyöngyös-Parádfürdő.
25.v. Majdnem egész nap esett az eső. Punnyadtunk.. Meg beszélgettünk. Meg sütögettünk.
26.h. Sástó, Kékes-tető + kilátó (TV torony).. köd volt (felhő), semmit nem lehetett látni.. de tényleg semmit.. csak a mellettünk lévő épületet halványan; Visszafelé a szanatóriumnál mókusok. Szelídek voltak, közel jöttek, kézből ettek, még az emberre is felmásztak. Mátraháza szanatórium.. nem volt nagy szám.. voltak itt is mókusok, de kicsit félénkebbek. Lekéstük a buszt, picit várni kellett, tippelgettünk milyen kocsik jönnek.
27.k. Liziszülinap. Sástó: Adrenalinpark. Bob, eurobungy, függőhíd, bob, állatok.
28.sze. hazautazás

1 Jn. 4:18 A szeretetben nincsen félelem; sőt a teljes szeretet kiűzi a félelmet, mert a félelem gyötrelemmel jár: a ki pedig fél, nem lett teljessé a szeretetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése