2013. június 23., vasárnap

9. Lincsi tali

Tegnap volt a 9. találkozó :)
Röviden: Szüret, koli, "maci" :)
Hosszabban: Úgy érzem, a kb másfél hónap nem találkozás ellenére ugyan ott sikerült "felvenni a fonalat", ahol tartottunk :) Amiket elötte kommunikáltunk, pont elég volt, hogy az esetleges kételyeket eloszlassa bennem.
Nagyon jó volt! Röviden: vörös multivitainos hohes-c, kézzel fogható csiga század papíron :) , ki húzza a rövidebbet sültkrumpli, kertben ücsörgés-beszélgetés, hatra esős szék, legyek felzavarása, emlékfa, szobatársak, "dicsértessék", "adok egy almát, hog ne legyél éhes", simply nut müzluszeletek - kicsit megolvadtak és összenyomódtak, "opció", karkötő, vízhólyag, papucs, mi volt még? :)
Megvolt az első "skype maci" ;) :)
Megbeszéltünk pár kérdéses dolgot.
Azt éreztem, belül megindul valami bennem... igen, akarom folytatni, jobban megismerni. Eddig nem érzek olyat, ami gond lehetne. Hú.. hogyan mondjam.... vágyakozás van bennem a közelségére.
Azt érzem, a mostani alkalom egy mérföldkő volt két pont között. Még azért kicsit jobban meg kell ismerünk egymást, és élőben többet együtt lennünk a továbblépéshez... Most este annyit gondoltam Rá... :)
Az előre haladással kapcsolatban azt érzem, hogy békességem van. Valahogy az lenne a fura, ha vissza lenne tartva a közeledés.
:) :)
Aztán este ide jöttem a "főhadiszállásra" :) Ádámmal jót bicikliztünk és beszélgettünk :)
Kipróbáltuk az androidos szúnyog riasztó app-ot a tónál :D Hát.. lehet, hogy működik valamelyest? :)
Most vasárnap reggel van.
Tegnap már lemerült a telefonom... de már fel van töltve.
Lassan ideje felkelni az ágyból és kezdeni a napot :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése