2012. augusztus 9., csütörtök

Kapálózás

Ideje írnom már...
Az jutott eszembe ma reggel, hogy hasonlóan vagyok, mint egy tanmesében az az ember, aki vízben volt, és nem tudott úszni, és csak kapálózott... Az úszó mester addig nem ment be érte, amíg abba nem hagyta a kapálózást, és merülni nem kezdett. Ekkor ugrott be érte és mentette ki. Lehetséges, hogy azért nem találom a társam, mert annyira szeretném, és majdnem mindig ezen jár az agyam, és próbálom keresni mindenfelé... mígnem már majdnem csak ez van előttem, és tépelődök azon, hogy nincs...
Ezt abba kell hagynom. Úgy döntöttem, most abbahagyom a kapálózást. És egyben abbahagyok mindenféle dolgot, ami még elvonja a figyelmemet Istentől.

Nem figyelem többé a társkereső oldalakat, ahova regisztráltam. Egyiket sem, még a keresztény társkeresőt sem. Minden oldalt kerülni fogok, amin lehetnek olyan tartalmak (reklámok, rovatok), amik felkeltik a vágyakat. (az index.hu -t is beleértve)
Mindenféle dolgot igyekszek kerülni, ami felkelti az ezzel kapcsolatos gondolatokat. (ebben a világban ez gyakorlatilag lehetetlen, de azért törekedni fogok rá)

Istenre Édesapámként fogok tekinteni, és úgy fogok fordulni hozzá, mint ahogy egy apához fordul a gyermek tanácsért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése