2013. október 14., hétfő

24. Karolin találka - Győri édes :)

Tegnap volt a 24. találkozásunk :) (2013.10.13. vasárnap, Budapest)
Mindketten otthonról érkeztünk. Engem kocsival hoztak, mert volt valaki, aki jött fel Budapestre. Kicsit később érkeztem meg, mert kocsival közben megálltunk egy helyen, és az út nem volt túl jó, és a GPS-sel is tekeregtünk egy kicsit. A Móricz Zsigmond körtéren találkoztunk. Kb egyszerre érkeztünk meg :) Tehát jól alakult az időzítés :)
Elbuszoztunk a Campona bevásárló központhoz. (Mert azt terveztük, hogy bemegyünk a Tropicariumba) Kicsit körbenéztünk, mosdóban voltunk, megnéztük a mozit, stb. Ahogy sétáltunk az emeleten, megláttunk egy fotel féleséget :) Letelepedtünk :) Lazítottunk kicsit a sok utazás után. Hoztam magammal Győri édes kekszet.... olyan csokisat, hogy az egyik oldalán csoki bevonat volt. Először csak egy keveset ettünk, aztán többet is, kicsit bátrabban :) Nagyon finom volt :) Először ettünk együtt Győri édes kekszet :)
Egy ideig pihengettünk, beszélgettünk, aztán elindultunk a Tropicariumhoz. Vettünk jegyet a csodakártyával :) (2300 volt a felnőtt, 1900 a hallgató jegy) Volt bent sok hal. Meg repkedtek madarak, meg volt néhány majom, meg ilyesmik. A legjobb része a nagy akvárium volt, ahol cápák és ráják is voltak, és főleg azon a részen, ami alagútszerűen a víz "alatt" volt. Tehát felettünk is úszkáltak a halak és cápák. Jól nézett ki. Jaaa, meg előtte volt egy kis folyosó, ahol valami fura fény világított, ami olyan volt, hogy a fehér színt nagyon "kiemelte", és í fehér színű dolgok (pl ruha) kékes-neonos színben világított.
Na, tehát voltunk a cápáknál... aztán megéheztünk, de voltak a nagy akváriumnál valami pad féleségek is... ott leültünk szendvicset enni. Kicsit huzatos volt, ahol ültünk, így egy idő után átültünk a másik végébe. Előtte megbeszéltük, hogy megvizsgáljuk azt a kör alakú valamit, ami felől jön a levegő... de ezt elfelejtettük.
Tovább menve a végénél volt rája simogató :) Közben/előtte volt rengeteg hal, mindenféle... volt egy akvárium, ami a Némó nyomában c. animációs filmet idézte... annak volt egy befelé görbülő félgömb ablaka is, ami kicsinyítette a képet... érdekes volt. Amikor közel volt a hal, nagy volt, és ahogy ment az akvárium másik végébe, egyre kisebb lett. Jaaa, meg közben fotózgattunk is, meg a cápákat videóztuk. A fényképezőm persze lemerült, és a pót elem is :) (persze minek is kéne feltölteni használat előtt...?) :)
A rája simogatónál megtapiztuk a rájákat. Nekem 2x sikerült, Karolinnak 1x. Ritkán jöttek a felszínre. Érdekes volt a tapintásuk... olyan puha, sima, nyálkás érzetű. Aztán láttuk, hogy ki volt írva, hogy szúrni is tudnak ezek a farkuknál, és hogy mindenki a saját felelősségére tapizza őket, meg hogy azért óvatosan.
Kijöttünk a Tropicariumból. Előtte még volt egy bolt, azon keresztül volt a kijárat.
Utána vaciláltunk, hogy mit csináljunk... mozi, bolt (főzés miatt), aztán haza menjünk-e... Elmentünk a mozi felé, aztán a bolt felé, aztán rájöttünk, hogy fáradtak vagyunk, inkább ami otthon van, abból lesz kaja, és moziba most nem megyünk, hanem inkább haza a kolihoz. (Karolin még nem volt teljesen jól, előző héten meg volt fázva, látszott rajta, hogy elfáradt)
Buszoztunk... villamosoztunk... (asszem). Megérkeztünk... Pihentünk :) Maradt még a Győri édes kekszből, így apránként elfogyasztottuk :) :) Aztán főztünk barna rizst. Aztán ettünk. Egész jó volt. Egyszerű, de finom. Ittunk bögréből vizet :) :) Találkoztam a koliból Karolin másik szobatársával, meg még több emberrel is... fogalmam nincs ki kicsoda... kicsit azért emlékszem, pár embert nagyjából el tudom helyezni valahova, de egyelőre még nem állt össze a kép egészen :)
Aztán pihengettünk tovább. Kocsival hoztak és vittek, így kb 7 körül volt megbeszélve, hogy visznek vissza. De ez elhúzódott... Így végül este 9 óra lett belőle. Addig olvasgattunk, beszélgettünk, elvoltunk. Együtt fáradtunk :) De jó volt.
Kb este 11-re értem haza.
Azt érzem, Karolinnal egész komoly a kapcsolatunk már. Mondjuk már lassan 1 éve lesz, hogy elkezdtünk kommunikálni, és több mint fél éve ismerkedünk konkrétan, és több mint 2 hónapja járunk konkrétan. Nagyon aranyos és értékes Teremés. Remélem, továbbra is jól fogunk haladni, és mindig meg fogjuk érteni egymást és mindig szeretni fogjuk egymást.

Kiegészítés: még eszembe jutott, hogy a tűzőgépet elvittem és megmutattam Neki, és próbálgattuk. Meg odaadtam Neki 3 példányt az Üvegteremből. Meg kaptam körtét (hogy is fogalmazott? "jogtiszta"? valami más szó volt... jaaa, megvan: "legális" :) ), meg vásárolgattunk is, meg sok-sok minden...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése