2014. július 7., hétfő

58. Karolin találka, Győr (2014. július 4-6)

58. talákozónk: Győr, 2014. július 4-6 (péntek délután fél 5 körül - vasárnap 15:40)

Vonattal jött, kimentem érte munka után :) Vettünk buszjegyeket, haza mentünk. Ettünk, szivárványkodtunk...

Szombaton először voltunk gyüliben úgy, hogy jegyesek voltunk :) Néhány embernek "bejelentettük" a hírt :) Örültek neki és sok boldogságot kívántak :) Fiatalok nem voltuak, úgy találtuk a beosztás alapján, hogy már nincs a fiataloknak külön csoport (csak picik és iskolások vannak, lehet hogy az iskolásokat összevonták az idősebb fiatalokkal, mert kevesen voltak már [?]). Ott maradtunk ebédre. Nem volt palacsinta :( De volt süti :) Nem ettünk sokat, kicsit lehet, hogy össze-vissza ettünk, és nem kívántunk többet. Utána haza mentünk busszal. Aztán pihentünk, olvastunk Kis Zarándokot, beszélgettünk; mutattam Karolinnak azt, amit pár napja megfogalmaztam bizonyos dologról :) :) Szóval erről is beszélgettünk :) Aztán Dynát sétáltattunk. Meg vacsiztunk, és este volt szivárvány. (a sorrend nem biztos, hogy pontosan így volt)
Most nem volt Hohes-C, de előző héten 2 volt :D

Vasárnap kialudtuk magunkat, lassan készülődtünk, 9 körül terveztünk indulni, de olyan 11 körül vagy utána sikerült elindulni :) Karolin hozott naptejet :) :) Szóval mentünk az élményfürdőbe :) Előtte még boltba, venni valamit ebédre (útközben, fürdés utánra). Tehát kicsit később sikerült indulnunk, de maradt így is egy óránk fürödni. :) Jó volt :) Nagyon :) Igaz, meleg is volt, meg elfáradtunk, cuccokkal mászkáltunk (nagy részét én vittem :) ), de jó élmény volt :) Volt valami "Győrkőc fesztivál" - sok ember volt az utcán... egy helyen esernyőkkel volt leárnyékolva fent a nap - tök jó volt.
Kimentünk a buszhoz, vártunk rá, pihentünk közben, imádkoztunk röviden, mentünk a buszhoz, elköszöntünk, Karolint elvitte a busz :( Ó, hirtelen eltűnt mellőlem, olyan fura érzés volt :( :) Picit álltam ott nagy hiányérzettel, és arra gondoltam: "nem jó Nélküle".
Hazaérkezéskor kicsit kommunikáltunk. Otthon mindkettőnk szivárványkodott :) Nagyon jó érzés volt egy ilyen meleg nap után :) Meg este picit beszéltünk...

Ami még eszembe jut:
- csípőspaprikás kocka sajt :)
- malátás zsemle (ez mégse volt olyan jó)
- Mai IGE :) Köszönöm :)
- Kották :) Köszönöm :)
- elmaradt a zenélés... :( De így is alig fértek bele az időbe, amiket csináltunk.. Majd legközelebb :)
- vizes papírzsepivel hűtés :)
- Úrvacsora volt
- BOK-ból 1-nek az elejét sikerült olvasni
- Encsinek majd válaszolnunk kéne hamarosan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése