2014. május 5., hétfő

50. Karolin találka, Bertalan utca (2014. május 3. szombat)

Megvolt az 50. találkozónk!!! (Bertalan utca, 2014. május 3. szombat)
Kelenföldön találkoztunk :) Sétáltunk a Bikás parkba :) Felmentünk a dombra :) Jött egy ember, aki megcsodálta a bikákat :) ..majd hagyott minket "műkdöni" vagy "ügyködni" tovább :D
Hamarosan busszal mentünk tovább. Megérkeztünk. Bementünk. Az elején kevesebben voltak. Aztán igehirdetésre sokan lettünk. Jó volt az igehirdetés. Elgondolkoztatott.
Utána mentünk a Gellért hegyre. Piknikeztünk :) :) :) Volt egy tisztás, de tovább mentünk még picit, követtük a szívben lévő számokat, de 4-ig már nem mentünk el, és nem találtunk jobb helyet, így vissza mentünk a tisztáshoz. Kicsit zargattak minket a legyek, de tűrhető volt :) Ebédeltünk :) 2 féle lekvárral :)
Adtunk egymásnak 1-1 kis ajándékot az 50. alkalommal kapcsolatban :)
Aztán lassan menni kellett, és az eső is csöpögni kezdett, így összepakoltunk. De végül nem esett. Metróztunk. Oda értünk. Az állomáson még volt kb 10 perc... addig megnéztünk a 7-es és 8-as vágány rejtélyét :D De továbbra is rejtély maradt... :) Jött a vonat, felszálltam, elköszöntünk. A vonaton még hazáig telefonáltunk. Jó volt! :)

Ami még eszembe jut:
- igehirdetés: ó és új szövetség - Isten egyoldalú szövetséget köt az emberrel; az ember hiába próbál "üzletet kötni Istennel", nem képes magától megtartani...
- "piros" pléd, Hohes C, alma, szőlőzsír, testápoló, gránátalma, gránátalma magok :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése